Project omschrijving

Woning Stuurboord

Gezinswoning aan het water

De bewoners bestaan uit een hardwerkend gezin, die in hun spaarzame vrije tijd willen genieten op een bourgondische manier. We bedachten een indeling waardoor alles naar buiten wijst, met een grote keuken, een royale eettafel en een ruimte waarin iedereen samen is met tegelijkertijd verschillende bezigheden. Als centrale punt is de openhaard gesitueerd bij de buitengevel die zowel vanuit de bar van de keuken, als vanaf de bank en ook nog vanaf de eethoek te beleven is. Bij de entree pasten we glazen deuren toe met staal zodat je direct bij binnenkomst contact hebt met de living als met het fenomenale uitzicht over de Hollandse IJssel. De mineralen gietvloer benadrukt dit effect doordat deze op de gehele begane grond is toegepast.

Specs:
2017 / capelle ad ijssel / 195m² / concept / interior design / management / shop