Project omschrijving

Woning Straatweg

In Hillegersberg hebben we voor onze opdrachtgevers een open, luxe familie-interieur gecreëerd. DOEN was hierin verantwoordelijk voor het interieurontwerp en ook de complete uitvoering van het project.

Het huis- gelegen aan een doorgaande weg en nabij de gezellige winkelstraat- verrast enorm bij de entree van de woning. Direct ontstaat er een oase van rust met een heerlijke tuin [gerealiseerd door Munter Tuinprojecten].

In het ontwerp hebben we de voorzijde zoveel mogelijk open gehouden met direct zicht op de keuken die doorloopt in de living. Vaak zie je in deze jaren ’30 woningen een relatief kleine binnenkomst met smalle gangen. Door deze verbindingen open te breken, met zicht op het trappenhuis en een donkere kleur op de entreewand, wordt je naar het licht toegetrokken.

De zithoeken zijn gecreëerd om de openhaarden heen. En ja, de vleugel maakt het geheel af. Op de verdiepingsvloeren hebben we het comfort voor de ouders verhoogd, als ook de veiligheid voor de kinderen. Met boven nog 2 private werkruimten en een extra loungeruimte komt iedereen in dit familiehuis aan bod.

Zo gastvrij als de bewoners zijn, lopen de faciliteiten door in de achtertuin eindigend in een tuinverblijf met buitenkeuken. Heerlijk toeven dus.. vooral met de mooie lentedagen voor de boeg!

Specs // 2019 / rotterdam-hillegersberg / 350 m2 / concept / interior design / uitvoering / shop