Project omschrijving

Woning Scheveningen

Beter kan bijna niet! Een woning met een uniek uitzicht op de zee; het strand en de duinen.

Vanuit deze elementen was het een feest om bij dit appartement betrokken te zijn geweest. De samenwerking met de opdrachtgevers heeft een heel warm en ‘eigen’ resultaat opgeleverd. Uiteraard waren we tijdens het ontwerp proces geïnspireerd door de omgeving. De stoere beton vloerafwerking die door het gehele appartement is toegepast en zandkleur linnen gordijnen lopen gevoelsmatig mooi door naar buiten.

De glazen deuren versterken de verbinding van entree naar de overige ruimten. De gangzone is in de donkere Farrow & Ball kleur een versterking voor de witte kunst. Na de donkere gang kom je in een oase van licht.

Alles, ook de styling en kunst met de goede smaak van de opdrachtgevers en het vertrouwen in ons, voelt als een warme, doch open deken.

Specs // 2018-2019 / scheveningen / 180 m2 / concept / interior design / management / shop