Project omschrijving

Woning Rijswijk

Dit voormalige bankgebouw/kantoor is volledig gerenoveerd tot warm familiehuis.

In de kelderruimte waar de originele kluis nog bestaat, is een homecinema gerealiseerd; een mancave en een wijnkelder. De bogen in de wanden bij binnenkomst en naar de living zijn authentiek en geven een royaal gevoel aan de entree. De keuken is mega en vormt het nieuwe hart van het huis. Op de 1e verdieping hebben we de ruimtes open verbonden zodat je van de masterbedroom en de walk-in closet de badkamer in loopt. Daarnaast is er een salon aan huis gecreëerd waarin de opdrachtgever haar huidverzorgingspraktijk voortzet. De 2e verdieping is het domein voor de kinderen en logies.

Specs:
2017 / rijswijk / 400 m² / concept / interior design

Dit project realiseerden wij in samenwerking met Vega Projects.